Услуги

Премиум веб решенија

Нудиме уникатни веб решенија, прилагодени на барањата на нашите клиенти. Ние можеме да креираме сопствено веб решение за вашата компанија кое зборува за вашата визија и вашата цел. Вашиот веб сајт ќе биде направен со цел вашите клиенти да се заинтересираат на вашата работа и обратат внимание на вашата компанија.

Веб страни за мал бизнис

Нашиот тим ќе создаде вистинско решение за вашата веб страна. Основно за секоја веб страна за мал бизнис корисник е истата да му помогне ефикасно да го подобри својот бизнис. Нашите решенија ќе ви овозможат целосно претставување на вашата компанија и Вашите производи или услуги.

Wordpress платформa

Во последните неколку години, WordPress платформата стана многу популарна. Поради тоа можеби ќе сакате да ја разгледате можноста веб-страната на вашата компанија да ја префрлите на Wordpress платформата, а ние ќе ви помогнеме во одлуката.


Responsive веб дизајн

Прилагодливиот (responsive) веб дизајн претставува најсовремено веб решение. Тоа претставува прилагодување на Вашата веб страна на резолуцијата која што ја користат повеќето мобилни уреди како таблети и разни видови на паметни мобилни телефони.

Android мобилни апликации

Ние нудиме развој на најраспростанетитот софтвер за изработка на мобилни апликации на Adndroid платоформа, за сите типови на паметни телфони и таблети, како и гарантен рок од 1 година. Мобилната верзија овозможува брз и сеопфатен пристап до содржините на вашата веб страна и нејзина достапност од секаде.

iOS мобилни апликации

iOS мобилните апликации се наменете за сите корисници на Аpple производите. Достапноста на вашата веб страна преку различните паметни уреди и телефони, треба да заврши со изработка на iOS мобилна апликација за сите корисници на iPhone, и iPad. Изработката и развојот на iOS aпликациите ги нудиме со развој и дистрибуција преку App Store, со поддршка и гарантен рок од 1 година.


 

Адреса

  • Партизански одреди 70б, Д Ц Алуминка, кат 3, 1000 Скопје, Република Македонија
    П.Фах: 798
  • Телефон: 02 309 33 39

 

  • info@unet.com.mk
    webcc@unet.com.mk
  • Техничка поддршка:
    support@unet.com.mk