Креативни идеи


Нашата мисија е едноставна

Планирање
и Анализа


Тоа ќе го направи вашиот бизнис
поефикасен и поконкурентен

Единствени решенија


Креирање на современи
online решенија

ВЕБ дизајн и програмирање

Ние ќе ви помогнеме да ја изградите вашата корпоративна веб страна, со што ќе добиете најсовремено и корисничко прилагодено решение. Секоја компанија која е во интеракција со јавноста има потреба од корпоративна веб страна. Таа обезбедува информации во врска со компанијата, типот на бизнисот или други услуги, односно вашиот веб сајт е вашата лична карта во интернет комуникациите.

Графички дизајн

Сe’ е до имиџот! Без оглед дали сте на почеток на започнување на вашиот нов бизнис или планирате ребрендирање на вашиот актуелен изглед, контактирајте не, ние ќе ви помогнеме и ќе креираме лого што ќе ја претставува вашата компанија во вистинско светло и ќе го подобри вашиот визуелен идентитет.

Мобилни апликации

Мобилната апликација претставува најсовремен дел од вашата веб страна. Со нејзина изработката ќе се овозможи брз и лесен пристап до содржините преку современите мобилни уреди како паметни телефони и таблети.

E-трговија

Имате одлична идеја за производот и потребна ви е помош во градењето на професионална e-commerce веб-страница? Нашиот стручен тим за развој е тука за да ви помогне со нашата сеопфатна и флексибилна платформa за е-трговија! Нашите e-commerce веб-страници работат на секој уред, а во нив се интегрирани многу функции, вклучувајќи и CMS (Content Management System).

SEO оптимизација и решенија

Нашиот процес на SEO започнува со проверка на вашата веб-страница. По сеопфатниот преглед, ќе ви посочиме предлози за оптимизација со цел вашата web страна да постигне повисок ранг на интернет пребарувачите.

Одржување и поддршка

Нашата цел не е само креирање извонредни онлајн искуства, туку истите да ги одржуваме во целосна функционалност. Како што вашиот бизнис се менува и расте, така и вашата веб страна треба да претрпи соодветни промени - да расте и да се развива со растењето на вашиот бизнис и компанија. Нашиот тим нуди професионални совети, оддржување и техничка поддршка за секое изработено веб решение од наша страна.

Нашите последни проекти

Погледнете ги нашите последни проекти кои ги имаме завршено за нашите ценети клиенти.
Секако сите останати проекти погледнете ги во нашето портфолио.

Повеќе
logo logo

Адреса

  • Партизански одреди 70б, Д Ц Алуминка, кат 3, 1000 Скопје, Република Македонија
    П.Фах: 798
  • Телефон: 02 309 33 39

 

  • info@unet.com.mk
    webcc@unet.com.mk
  • Техничка поддршка:
    support@unet.com.mk